Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
topola145 Marcin9204 (7917 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:

WOW !!!!! I LIKE IT !!!!

Haha, Adaś, ja lubię... ehmm... częściowo!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Ja naprawde nie mam zamiaru prowadzic jalowych dyskusji z z fokami w koronkach, a bzdury ktore wypisujesz zaczynaja powoli ocierac sie o prokurature. Co do picia to powiem tylko tak. Gdyby wszyscy pili tyle ile ja to swiat bylby wolny od alkoholizmu Co do "siedzenia na kilku nickach". Posluchaj sfrustrowana psychopatko. Najprostszym jak wspomnialem sposobem bedzie zapytanie admina a jest to jedyne forum na jakim jestem w NL. Co do wieku to nie przekroczylem jeszcze 40 a w Niemczech nigdy nawet nie mieszkalem bo mi ten kraj zwyczajnie nie pasuje. Tak wiec wyluzuj wredna babo bo widze ze oprocz IQ kury masz jeszcze wymagajace specjalistycznej konsultacji problemy z fantazjowaniem, ze o zawansowanej schizofrenii paranoidalnej juz nawet nie wspomne. Powtarzam raz jeszcze. Jesli wchodzisz w dyskusje to licz sie z tym ze ktos moze miec inne zdanie lub siedz na tym swoim zasmarkanym forum gdzie wszyscy sie z toba zgadzaja a tych niepokornych pewnie wyrzucasz Moze i taki schemat sprawdza sie w Korei Polnocnej lub na Bialorusi ale nie tutaj

Przed chwila pisales jako adamm, jaka teraz jako zasrany Mareczek ty mas IQ pijaka i twoje wirtualne piepszone poglady na zycie mnie nie oopchodza zdazylam sie zorientowac co sie dzieje na tym forum.Waktach prokuratury Gusowski to juz jestes bodawno cie zglosilam jak bylam w Polsce wystarczy jeden moj telefon, zeby Niemiecka policja stanela u twoich drzwi w zasranej lesniczowce gdzie pokoj wynajmujesz i zyjez na miniumum socjalu. Zmiana nickow jest normalna na forum Adamm tez zmienil nica na aa, dzisiaj wrocil do swojego pierwszego nicku jako Adamm, wystarczy ze zadzwonie do Adama to zobaczysz jakie pieklo tu sie zrobi. Sa dwie mozliwosci albo wkardles sie pod falszywym nickiem i zrobiono cie moderem ze masz dostep do kazdego uzytkownika albo podlaczasz sie za popmoca roznych wtyczek gg i innych cudow. Bede pisac niech ludzie wiedza jaka szmata i padlina i psychopata jestes. i odejde dopiero kiedy bedzie mi sie podobac jak wszyscy o tobie beda wiedziec wszystko. Znam Adama jest mily i delikatny do kobiet, wiec takich chamskich rzeczy co ty podszywajac sie za niego wyzej by nigdy nie napisal. Czym predzej czy pozniej policja niemiecka zajmie sie toba, bo kradziez cudzych danych osobowych jest karalana. Mowi odpowiedni paragraf na ten temat z w kodeksie cywilnym.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Przypominam o regulaminie.

Każdy może wyrazić swoją opinię, ale w formie bardziej kontrolowanej.

Co do Einsteina... hm... polecam świetną książkę "Tu żył Albert Einstein" (Abraham Pais).
Niezaprzeczalnie wielki geniusz, co prawdopodobnie było spowodowane niezwykłą ilością komórek glejowych.
Miał dwie żony, dwóch synów i córkę i przez znajomych uznawany był za kobieciarza.
Poza tym z czasem stał się ikoną popkultury na miarę Marylin Monroe.

To tyle o Albercie.

Cindy, nie chciałabym, żeby Twoje posty ktoś podciągnął jako odpowiedź na dywagacje "Kobieta, jaką jest", jak w tytule.

Pozdrawiam.

Ciotka coz moge dodac. Buziole od starego pijaka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cindy1965 napisał:
Przed chwila pisales jako adamm, jaka teraz jako zasrany Mareczek ty mas IQ pijaka i twoje wirtualne piepszone poglady na zycie mnie nie oopchodza zdazylam sie zorientowac co sie dzieje na tym forum.Waktach prokuratury Gusowski to juz jestes bodawno cie zglosilam jak bylam w Polsce wystarczy jeden moj telefon, zeby Niemiecka policja stanela u twoich drzwi w zasranej lesniczowce gdzie pokoj wynajmujesz i zyjez na miniumum socjalu. Zmiana nickow jest normalna na forum Adamm tez zmienil nica na aa, dzisiaj wrocil do swojego pierwszego nicku jako Adamm, wystarczy ze zadzwonie do Adama to zobaczysz jakie pieklo tu sie zrobi. Sa dwie mozliwosci albo wkardles sie pod falszywym nickiem i zrobiono cie moderem ze masz dostep do kazdego uzytkownika albo podlaczasz sie za popmoca roznych wtyczek gg i innych cudow. Bede pisac niech ludzie wiedza jaka szmata i padlina i psychopata jestes. i odejde dopiero kiedy bedzie mi sie podobac jak wszyscy o tobie beda wiedziec wszystko. Znam Adama jest mily i delikatny do kobiet, wiec takich chamskich rzeczy co ty podszywajac sie za niego wyzej by nigdy nie napisal. Czym predzej czy pozniej policja niemiecka zajmie sie toba, bo kradziez cudzych danych osobowych jest karalana. Mowi odpowiedni paragraf na ten temat z w kodeksie cywilnym.

Jak wspomniala Violka: "...Cindy, nie chciałabym, żeby Twoje posty ktoś podciągnął jako odpowiedź na dywagacje "Kobieta, jaką jest", jak w tytule."
Co do twoich konfabulacji na temat nickow to zapewniam cie ze Adam to Adam a ja to ja wiec widocznie znow pomylilas tabletki. A tak dla twojej informacji to mieszkam w Amsterdamie od ok 20 lat i sa na tym forum ludzie ktorzy to potwierdza wiec sama odpowiedz sobie na pytanie kto tu jest szmata, padlina, smieciem czy psychopata A co do prokuratury to niech ci lepiej prokurator postuka w czolo bo pewnie ta jedyna komorka mozgowa czuje sie samotnie
Na temat Alberta to sadze ze Violka wyjasnila ci jak bylo naprawde bo opierajac sie na twoim zasobie wiedzy niedlugo sie okaze ze Kopernik tez byla kobieta
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
marek_ams napisał:

Ciotka coz moge dodac. Buziole od starego pijaka

Buziole od ciotki... co to za kołnierz nie wylewa i nie ma zamiaru tego ukrywać .

Do Cindy:
tłumaczę po raz ostatni, że pomyliłaś się zarówno co do Marka, jak i Adamma. Nie są anonimowi, nie posiadają kilku nicków, żaden z nich nie mieszka w leśniczówce, ani w okolicach Zielonej Góry. Żaden nie cierpi również na chorobę alkoholową i obaj są zdrowi na ciele i umyśle.
Pomyliłaś się, przyznaj się do błędu, albo i nie, jak tam wolisz. Ale zacznij pisać na temat, ok?

Chociaż właściwie... to jest na temat.
I właśnie bardzo się przeraziłam...

Rację ma Ragusek, że Wenus : Mars - 0 : 1.

Chłopaki, ale my nie wszystkie takie!

Ze względów... nazwijmy to: rozrywkowych, żadnego usuwania postów nie będzie, kto się zgadza?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Violtje jestes ciotka Adama , wiec masz pozdrowienia od niego bo dzwonilam do niego przed chwila, bo sie poznalysmy osobiscie,mozesz tych oszustow tolerowac co siedza pod innymi nickami. Bo Twoja fotka tez jest nie prawdziwa.Zegnam towarzystwo i uduscie sie we wlasnym smordzie. Mareczek, ktory ma 100 wcielen moze tu rzadzic, dogryzajac kazdemu i spolka. Masz panel admina to wiesz kto i jakie ma IP latwo sprawdzic i z ilu kompow pisze nasz mareczek. On na gg i tlenie tez podlacza sie do kazdego i wtyka sie do rozmow i juz prokuratura ma w aktach pana Gusowskiego oszusta z Niemiec naszego Marecza z forum. Zlozylam na niego na naszego Mareczka czyli pana Gusowskiego z doniesienie na policje. Kwesta czasu jak n do jego drzwi zapuka niemiecka policja. Kradziez danych osobowych jest karalna, mowi o tym specjalny paragraf i artykul w kodeksie cywilnym
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Whahaha, Cindy, naprawdę mnie rozbrajasz!

Owszem, jestem ciotką trzech Adamów, Pawłów, dwóch Marków i całego forum.

A fotkę zamieściłam dla zmyłki, bo sama wiesz jak jest. Wolę nie mieć powtórki z historii pt.
"... i nocą niemieccy policjanci kolbami w drzwi załomocą...".

No szkoda, że odchodzisz... Może jednak zostaniesz?

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Whahaha, Cindy, naprawdę mnie rozbrajasz!

Owszem, jestem ciotką trzech Adamów, Pawłów, dwóch Marków i całego forum.

A fotkę zamieściłam dla zmyłki, bo sama wiesz jak jest. Wolę nie mieć powtórki z historii pt.
"... i nocą niemieccy policjanci kolbami w drzwi załomocą...".

No szkoda, że odchodzisz... Może jednak zostaniesz?

A ja proponuje juz nie ruszac gowna to nie bedzie smierdzialo. Rozumiem ze bunga bunga w niemieckiej lesniczowce byla rozczarowaniem i stad te frustracje choc w sumie nie dziwie sie chlopakom. Takiego czegos to nawet patykiem strach dotknac zeby nie skoczylo do oczu.
A co do tej calej cindy to pragne tylko zauwazyc ze zanim sie nie pojawila forum pachnialo jak laka na wiosne, az tu nagle pojawily sie jej posty przypominajace krowie placki
I taki maly apel. Kobiety nie badzcie takie jak cindy (dobrze ze nie Barbie)
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
"Dziewczyny bądźcie dla nas dobre na wiosnę"

Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Troche sie zagubilem w tej urzekajacej powiesci, dla pewnosci sprawdzilem w dokumentach i w lustrze....niestety Cindy nie jestem.... Markiem. Sorry.
Musze konczyc bo ktos wali do drzwi...
...Bitte aufmachen Polizei !!!!!

youtu.be/w6n3tTzvTIs
Zgłoś wpis

Bliżej nas